maken het mogelijk

Sponsoren

Onze trotse sponsors maken het mogelijk dat we American Football in Alphen aan den Rijn op de kaart staat. Meer dan blij zijn wij met de bedrijven die een bijdrage leveren aan onze club. Trots zijn we op de leden van onze Club van 100 die ons zowel naast het veld als financieel supporten. Ook een bijdrage leveren?

Sponsoren

Sponsormogelijkheden

Nieuwe wedstrijdkleding, een nieuwe kalkwagen, veldonderhoud, etc. zijn zaken waarvoor we op zoek zijn naar financiële ondersteuning. Je ka op 2 manieren bijdragen:

  • Bedrijfssponsoring

    Voor € 350,- per jaar (minimale periode van 3 jaar) kan je de Alphen Eagles steunen. We hangen een spandoek op langs ons veld en je steunt ons om verder te groeien. Stuur je contactgegevens naar info@alpheneagles.nl en we nemen snel contact op om.

  • Club van 100

    Als lid van de Club van 100 prijkt je naam het hele jaar op het Club van 100 bord in ons ‘Nest’. Vanzelfsprekend nodigen we je ook uit voor al onze activiteiten zoals wedstrijden, familiedagen, etc. Draag je onze club een warm hart toe? Stuur een mailtje naar: info@alpheneagles.nl

contactinfo@alpheneagles.nl
+31 6 55157515
AdresDe Bijlen 4
Alphen aan den Rijn