maken het mogelijk

Sponsoren

Onze trotse sponsors maken het mogelijk dat we American Football in Alphen aan den Rijn op de kaart staat. Meer dan blij zijn wij met de bedrijven die een bijdrage leveren aan onze club. Trots zijn we op de leden van onze Club van 100 en onze Club van 25 die ons zowel naast het veld als financieel supporten. Ook een bijdrage leveren?

Sponsoren

Sponsormogelijkheden

Net als onze leden in alle soorten en maten.

Nieuwe wedstrijdkleding voor de jeugd, een nieuwe kalkwagen, veldonderhoud, etc. zijn zaken waarvoor we op zoek zijn naar bijdragen, klein en groot. De belangrijkste mogelijkheden om bij te dragen:

  • Bedrijfssponsoring

    Al vanaf €100 is het mogelijk om de Alphen Eagles te steunen. Stuur je contactgegevens naar info@alpheneagles.nl en we nemen snel contact op om de mogelijkheden te bespreken die voor jouw bedrijf interessant zijn zoals: online advertenties op onze site en social media, kledingsponsoring, een bord langs het veld, ultieme teambuilding tijdens een toegankelijke clinic, etc.

  • Club van 100 / Club van 25

    Als lid van de Club van 100 prijkt je naam het hele jaar op het Club van 100 bord aan de gevel van onze kleedkamers. Vanzelfsprekend nodigen we je ook uit voor al onze activiteiten zoals wedstrijden, familiedagen, etc. Draag je onze club een warm hart toe? Vul dan dit formulier in en mail het naar info@alpheneagles.nl

Ook de leden van de Club van 25 worden natuurlijk uitgenodigd voor al onze activiteiten. Wil je de club van jouw zoon, dochter, vriend, collega, buurman steunen? Vul dan dit formulier in en mail het naar info@alpheneagles.nl

contactinfo@alpheneagles.nl
+31 6 55157515
AdresDe Bijlen 4
Alphen aan den Rijn