Welkom bij de Alphen Eagles!

Lid worden

Om je in te schrijven hebben we wel het volgende van je nodig:

Stuur deze documenten vervolgens op naar info@alpheneagles.nl of lever ze fysiek in tijdens je eerstvolgende training.

Eerst uitproberen voordat je officieel lid wordt? Meld je dan aan voor onze try outs!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via onze contact pagina.

TEAMLEEFTIJDTYPECONTRIBUTIE
Senioren18+Tackle (Full contact)€290
Junioren16-18 JaarTackle (Full contact)€205
Cadets14-15 JaarTackle (Full contact)€180
Cubs12-14 JaarFlag (Non-contact)€155
PeeWees6-12 JaarFlag (Non-contact)€105
Niet spelend lidn.v.t.n.v.t.€25

Bij inschrijving zal er €5 aan administratiekosten in rekening gebracht worden.

AANVULLENDE BEPALINGEN

Indien men in de loop van een jaar lid wordt, is contributie verschuldigd evenredig aan het restant van het verenigingsjaar. Peildatum is 1 september.

Het verenigingsjaar loopt van 1 september tot en met 31 augustus. Lidmaatschap wordt aangegaan voor het volledige (of resterende) verenigingsjaar en wordt steeds stilzwijgend verlengd voor de periode van één verenigingsjaar.

Het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk (per post of email) bij het secretariaat (info@alpheneagles.nl) van de vereniging worden beëindigd met in achtneming van een opzegtermijn van tenminste één kalendermaand en dus uiterlijk op 31 juli. Indien het lidmaatschap van de vereniging gedurende het verenigingsjaar wordt beëindigd, is de contributie tot en met het einde van het verenigingsjaar verschuldigd.

De Alphen Eagles worden bij het innen van contributie ondersteund door ClubCollect. Leden worden middels dit systeem automatisch uitgenodigd om de contributie in één keer te betalen via bijv. iDeal of (in termijnen) middels automatische incasso. Het gebruik van ClubCollect maakt dat we een ondertekende machtiging vragen van het lid of zijn/haar ouders/voogd.

Leden zijn via de bond (AFBN) verzekerd voor niet-medische kosten (kijk op afbn.nl voor de actuele voorwaarden). Ben je nog geen lid en doe je mee aan bijv. een introductietraining? Dan kan je hier helaas nog geen aanspraak op maken. Je kunt onze vereniging (Alphen Eagles) ook niet aansprakelijk stellen voor eventuele schade van welke aard dan ook.

De door de bond vastgestelde transferperiode start aan het einde van het competitieseizoen nadat de finale wedstrijden in alle disciplines zijn gespeeld en eindigt op 31 oktober van het jaar. Uitschrijvingen van leden die naar een andere vereniging willen verhuizen moeten door de ledenadministratie dan ook voor 31 oktober ontvangen zijn. Schrijf je je uit na 31 oktober? Dan kan je het komende seizoen niet als spelend lid worden ingeschreven bij een andere vereniging. Uitschrijvingen met terug werkende kracht worden helaas niet geaccepteerd.

Indien een lid voor 31 oktober heeft opgezegd maar nog een betalingsachterstand heeft, dan kan de bond zijn/haar inschrijving bij de nieuwe vereniging pas voltooien na het voldoen van de betalingsachterstand. Tot die tijd zal de speler niet speelgerechtigd zijn.

 

contactinfo@alpheneagles.nl
+31 6 55157515
AdresDe Bijlen 4
Alphen aan den Rijn